Användare: Lösenord:
Startsida/Gävle/Bli Första hjälpare

Vill du bli Första hjälpare?

"DSC_0022.JPG"
Referens:

Hej! Vill du lära dig Första Hjälpen och ha möjlighet att hjälpa folk på evenemang runt om i Gävleborg och övriga Sverige? Det är precis det vi Gävleborgs Första hjälpen grupp håller på med.

 

 

Första hjälpen grupperna är en del av Svenska Röda Korset och består av frivilliga som arbetar på allt ifrån festivaler till marknader och tillställningar med att ta hand om skadade. Gävleborgsgruppen startades februari 2016 och har sedan dess hunnit med många uppdrag runt om i länet och hela övriga Sverige. Däribland kan ni ha sett oss på: Kent-avskedsturné, Bråvalla festivalen, i eftersviterna av attentatet i Stockholm och bock invigningen med mycket mera.

Vi söker nu nya frivilliga till gruppen och har du intresse att följa med på en rad olika arrangemang runt om i Sverige vill vi gärna se att du söker. Som medlem får man en gedigen första hjälpen utbildning på över 40 timmar som man har mycket nytta av även i sitt privata liv. Det man förbinder sig att göra som första hjälpare är att delta på två uppdrag och två av våra månadsmöten per år. Man har möjlighet att helt själv bestämma vilka uppdrag man går på.

Vi kommer ha  informationstillfälle på gamla fängelset i Gävle:

Måndag 21 Maj kl 18:00-20:00

Här får ni höra av oss hur det är att vara med i gruppen och testa på Första hjälpen tillsammans med oss. Vi kommer sedan ha praktikantutbildningarna vilket är första delen av utbildningarna i september. 

Anmäl ert intresse med mejl och namn samt vilken kväll ni är intresserade att komma till Gavleborg.fhg@gmail.com och gå gärna in och gilla vår Facebooksida: https://www.facebook.com/GavleFHG/ 

Vill ni ha mer information så tveka inte på skicka ett mejl till adressen ovan. Jag hoppas att vi ses!