Användare: Lösenord:
Startsida/Helsingborg/Start

Välkommen till Helsingborgs Första hjälpen-grupp!

"johan_christel_viveca_oscar"
Referens:

Våra första hjälpare Johan, Christel, Viveca och Oscar som hade beredskap på Landskrona Bois fotbollsmatch 2022.

Helsingborgs Första hjälpen-grupp är en sedan länge etablerad grupp som tillhör den lokala Röda Kors-föreningen i Helsingborg, som även kallas för krets. Vårt uppdrag är att ha Första hjälpen-beredskap på evenmang eller andra tillställningar och vi har ideellt tagit på oss uppdraget att sprida trygghet. Alla första hjälpare har speciell utbildning i första hjälpen och detta kvalitetssäkras årligen, för att försäkra att vi kan ta hand om behövande på allra bästa sätt.

Vi tar 350 skr/timme per grupp (1 grupp består av två behöriga första hjälpare). Pengarna som gruppen tjänar in på uppdrag går oavkortat tillbaka in i vår verksamhet i form av material, utbildning och andra kompetenshöjande övningar. Vi vill garantera den allra bästa beredskapen och då behöver vi ta en liten slant för att kvalitésäkra vårt arbete.

Första hjälpen-gruppen i Helsingborg har sin samlingsplats i Helsingborgskretsens lokal på Örnsköldsviksgatan 13. Här har vi flertalet av våra gruppmöten, utbildningar och andra aktiviteter. I huset finns även Helsingborgs rödakorskrets Second Hand-butik. Besök gärna Helsingborgskretsens officiella hemsida för mer information om våra olika verksamheter: rodakorset.se/ort/skane/helsingborgs-stad

Kika gärna in på vår Facebook-sida! Där finns fler bilder och du kan du följa oss genom våra olika uppdrag.

"Facebook.jpg"
Referens: