Användare: Lösenord:
Startsida/Malmö/Tryggare evenemang

Tryggare evenemang med
olycksfallsberedskap på plats

Ju fler människor som är samlade på ett område, desto större är risken att någon drabbas av akut sjukdom, skada eller annan åkomma som kräver någon form av första hjälpen-åtgärd. Med åren har vi levererat olycksfallsberedskap till en rad olika tillställningar och evenemang. Allt från festivaler och sportevenemang till konserter och släktforskardagar.

Vår personal jobbar ideellt och är utbildade i första hjälpen. Vi finns på plats när stora och små händelser inträffar. Vi gör ett omhändertagande och när evenemanget är slut får du en rapport på hur dagen gått. Vi kan uppträda på olika sätt och är flexibla inför evenemangets förutsättningar och behov. Vår personal jobbar alltid i par och varje grupp har med sig egen utrustning och kommunikation, allt för att kunna agera självständigt.

"Erfarenheten visar att cirka en till två procent av en publik söker någon form av medicinsk hjälp under en evenemangsdag. Av dessa kommer cirka tio procent att behöva vidare behandling och ungefär en procent av dem som från början sökte medicinsk hjälp kommer att behöva transport till sjukhus. De allra flesta kontaktorsakerna är dock ganska lätt avhjälpta."
Säkerhetsguiden för evenemang, MSB 2016

Kontakta oss så berättar vi mer om vad 
som krävs för att skapa ett tryggare evenemang.